Alerg la Cozia Mountain Run 2014 pentru a sustine proiectul medical “Eradicarea Strabismului”

Cozia Mountain Run 2014

Sambata, 5 iulie, alerg la Cozia Mountain Run 2014 pentru a sustine proiectul medical “Eradicarea Strabismului”. Evenimentul este organizat de Asociatia Pegas Triatlon Club in Masivul Cozia si include 3 trasee: Turnu (4 km, 170m D+), Stanisoara (21 km, 700m D+) si Cozia (30 km, 1750m D+).

M-am nascut si am crescut in Rimnicu Vilcea, iar Cozia a fost printre primii munti pe care mi-am inceput aventurile montane. Astfel, Cozia Mountain Run reprezinta o cursa de suflet la care sunt recunoscator sa particip pentru prima oara. ;)

Am ales sa ma implic mai activ in sustinerea misiunii asociatiei “Noi Orizonturi – Familia” pentru imbunatatirea calitatii vietii membrilor comunitatii. “Eradicarea Strabismului” este un proiect medical care ajuta copiii si adolescentii din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezinta aceasta afectiune.

Aici poti sustine si dona pentru “Eradicarea Strabismului”. Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>