Pegas Triatlon Club organizeaza Triatlonul Herbalife Buftea 2014

Triatlon Buftea

Miercuri, 7 mai, Asociatia Pegas Triatlon Club a organizat conferinta de presa pentru a anunta startul primei editii a Triatlonului Herbalife Buftea 2014. Evenimentul se va desfasura pe 14 iunie in orasul Buftea si este sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului si de Federatia Romana de Triatlon.

Competitia include doua tipuri de distante: Distanta Olimpica (1,5 km inot, 40 km bicicleta, 10 km alergare) si Distanta Sprint (750 m inot, 20 km bicicleta, 5 km alergare). Concurentii se pot inscrie la categoria Individual sau Stafeta, pentru ambele tipuri de distante. Probele de alergare si de ciclism se vor desfasura pe asfalt, iar proba de inot in Lacul Buftea.

Inscrierile se pot face pana la data de 31 mai, iar sportivii care fac parte din Lotul National de Triatlon – elite si junior – beneficiaza de gratuitate la inscriere (conform Regulamentului Federatiei Romane de Triatlon).

This entry was posted in Concursuri, Conferinte, Informatii, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Pegas Triatlon Club organizeaza Triatlonul Herbalife Buftea 2014

  1. Pingback: Articole scrise in mai 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>