Alerg la Semimaratonul International Bucuresti 2014 pentru o sansa la performanta

Crosul Tineretului

Duminica, 18 mai, alerg la Semimaratonul International Bucuresti 2014 pentru o sansa la performanta. Evenimentul este la a treia editie si pentru mine reprezinta al doilea semimaraton oficial pe asfalt.

Am ales sa ma alatur cauzei de sustinere a lui Alexandru Corneschi, multiplu campion la maraton si semimaraton. Am avut onoarea sa alerg cu el la 2 competitii in urma cu cateva zile: Wings For Life World Run si Crosul Tineretului.

La Wings For Life, a alergat 55,58 km si s-a clasat pe locul 3 in Romania si 39 la nivel mondial. Dupa 3 zile, a participat si la Crosul Tineretului si a castigat. Este un adevarat exemplu despre ce inseamna sa fii un campion. ;)

Eu alerg la Semimaratonul International Bucuresti pentru a-mi dobora proaspatul record de 1:40 stabilit la Wings For Life si pentru a-l ajuta pe Alex sa-si cumpere o bicicleta pentru antrenament.

Aici poti sustine si dona pentru o sansa la performanta. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>