Am alergat pentru HOSPICE Casa Sperantei la Semimaraton Brasov 2014

Semimaraton Brasov 2014

Sambata, 5 aprilie, am alergat pentru HOSPICE Casa Sperantei la Semimaraton Brasov 2014. La eveniment au participat peste 1000 de alergatori la una din cele doua probe: crosul de 10 km si semimaraton.

Eu am participat la semimaraton si a fost cea mai lunga alergare montana pentru mine. Am intampinat-o cu mare bucurie, mai ales ca ultima a fost in octombrie la Azuga . :)

Ca la maratonul de la Roma, vremea ne-a facut o surpriza racoritoare si ne-a oferit ploaie si vant din abundenta. De aceasta data am fost pregatit si am avut echipamentul corespunzator la mine.

Astfel ca am plecat cu gandul sa ma bucur la maxim de o asemenea alergare. Primii 8,5 km au fost in urcare si i-am parcurs intr-un ritm destul de bun si cu suficiente rezerve pentru coborarile ce urmau.

O alta surpriza au fost traseul solicitant si urcarile ce incheiau destul de brusc coborarile. A fost o singura zona in care chiar am reusit sa zbor la vale. Cireasa de pe tort a fost pe la km 19 cu o urcare foarte solicitanta, iar finalul a fost in coborare pe scari, asfalt si piatra cubica. :P

La semimaraton, castigatorii au fost Gheorghita Vitalie la masculin cu 1:15 si Monica Florea la feminin cu 1:25, iar la cros Daniel Betej la masculin cu 39:20 si Florentina Buga la feminin cu 52:07. Eu am avut 1:55 si m-am clasat pe 151 la general si 102 in categoria masculin 23-39 ani.

A fost un rezultat multumitor, mai ales ca am incheiat cu multe resurse disponibile. De asemenea, reprezinta un bun reper si un antrenament pentru numeroasele alergari montane ce urmeaza. ;)

Bucuria a fost inmultita si de reusita campaniei pentru HOSPICE Casa Sperantei. Astfel, la start a fost prezenta si HOSmasina obtinuta cu ajutorul participantilor si donatorilor.

Aici poti sustine si dona pentru HOSPICE Casa Sperantei. Am incredere ca impreuna putem reusi. :D

HOSmasina

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

3 Responses to Am alergat pentru HOSPICE Casa Sperantei la Semimaraton Brasov 2014

  1. Pingback: Cernica Spring Trail Running Marathon | Cristian David-Matei

  2. Pingback: EcoMarathon 2014 | Cristian David-Matei

  3. Pingback: Forest Run Grand Prix Etapa a V-a | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>