Am alergat la The Color Run pentru Scoala de Valori

The Color Run

Sambata, 26 aprilie, am alergat la The Color Run pentru Scoala de Valori. La evenimentul care s-a desfasurat in Parcul Tineretului au participat aproximativ 3000 de alergatori.

Cunoscuta si ca ”Happiest 5k on the Planet” si lansata in 2012, a ajuns anul acesta si in Romania. La Bucuresti a fost organizat primul eveniment si urmatorul este la Cluj-Napoca pe 12 iulie.

Eu am venit plin de noroi direct de la Maratonul din Cernica. M-am intalnit la start cu George Ilinca care alergase primul lui maraton la Cernica in 3:55 si am stabilit sa facem impreuna o plimbare de revenire :)

Deoarece erau foarte multi participanti, urmau sa se dea mai multe starturi la intervale de 10 minute. Noi am fost in prima serie si am pornit in alergare usoara pana am scapat de aglomeratie. Am continuat apoi la pas si astfel am avut mai mult timp sa povestim.

Pe traseu ne-am intalnit cu mai multi cunoscuti printre participanti, suporteri si fotografi. Cele 4 puncte de colorare ne-au facut curcubeu si ne-am bucurat de fiecare metru. Cursa si-a respectat renumele si intreaga zona a fost cuprinsa de o imensa energie pozitiva.

La The Color Run am alergat pentru proiectul GROW realizat de Scoala de Valori cu scopul de a ajuta tinerii in cunoasterea si descoperirea de sine. Aici poti sustine si dona pentru Scoala de Valori. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Educatie, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>