Legea atractiei – legi universale – introducere

Dupa ce am discutat despre anul calului de lemn, in articolele urmatoare analizam legile universale.

Intregul univers este perfect organizat si structurat si este guvernat de un sistem de legi. Acestea sunt principii ce asigura functionarea perfecta a universului. Legea atractiei este una dintre cele mai importante dintre ele si putem spune ca reprezinta temelia universului.

Aceste legi se regasesc de la cea mica particula pana la intreaga structura. Ele sunt interconectate si functioneaza in armonie impreuna. Asigura echilibrul si miscarea, influenteaza cauzele si efectele, coordoneaza actiunile si reactiunile, etc.

Universul se afla intr-o stare de continua miscare si in acelasi timp este intr-un echilibru perfect. Elementele si fenomenele urmeaza o ordine fireasca, continua, naturala.

Timp de mai multe milenii, oamenii au observat, au cautat sa inteleaga si au studiat legile universale. Unele sunt mai accesibile decat altele, in functie de nivelul la care actioneaza si deoarece percepem doar o mica parte din modul de functionare a universului. Probabil cele mai multe dintre ele doar le folosim si ne bucuram de beneficiile lor.

In articolele urmatoare detaliem o parte dintre cele mai imporante legi universale.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>