Legea atractiei – impartasirea energiei pozitive

Dupa ce am discutat despre energia sarbatorilor de iarna, tema din acest articol este despre impartasirea energiei pozitive.

Sarbatorile de iarna sunt o perioada incarcata cu multa energie pozitiva. Gandurile au o vibratie inalta si sentimentele predominante sunt: dragoste, credinta, entuziasm, generozitate, recunostinta, bucurie, incredere, caldura, bunatate, viziune, speranta, iertare. Suntem mai apropiati de familie si de cei din jurul nostru si impartasim cu ei aceasta energie pozitiva.

Perioada sarbatorilor de iarna s-a incheiat si a inceput un nou an. Treptat, aceasta energie isi diminueaza vibratia pe masura ce reintram in ritmul vietii de zi cu zi. Revenim la rutina cu care suntem obisnuiti pana cand avem noi prilejuri de sarbatoare.

Inainte de Craciun am mers cu un prieten sa cumparam si sa ducem cadouri pentru copii. Este o traditie pe care o avem de cativa ani si vorbeam despre cum ar fi sa facem astfel de gesturi spontan, fara o anumita ocazie. Sa impartasim energia pozitiva si in alte perioade din an, fara o insemnatate anume.

Aceasta sa fie misiunea pentru anul acesta. Sa ne bucuram de fiecare clipa, sa avem o vibratie inalta si permanent sa impartasim energie pozitiva. Astfel, prin legea atractiei o putem multiplica din ce in ce mai mult.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

3 Responses to Legea atractiei – impartasirea energiei pozitive

  1. daniela says:

    Gandire tipica de alergator ! :) ))))))))))) Suflet bun, generozitate maxima ! Cred ca buna oxigenare de care beneficiem in timpul alergarii este ‘responsabila’ de aceasta atitudine ! :)

  2. Pingback: Articole scrise in ianuarie 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>