Inot pentru HOSPICE Casa Sperantei la Ultra Swim 2014

Ultra Swim

Pe 8 februarie, inot pentru HOSPICE Casa Sperantei la Ultra Swim 2014. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic si se va desfasura la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani, Snagov.

Imi place sportul (mai ales alergarea si inotul) si iubesc sa ajut oamenii. Sunt in continuare alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat la Sky Run si am patinat in cadrul campaniei “Alearga de ziua ta!” cu Ana-Maria Branza) pentru a finaliza amenajarea interiorului spitalului HOSPICE din Bucuresti.

Pentru mine inotul reprezinta un sport complet, care imi pune fiecare muschi in miscare, ma tine permanent concentrat si imi ofera inspiratie. Dupa fiecare repriza de inot ma simt revigorat si plin de energie.

La Ultra Swim, mi-am propus sa inot 2000 de metri. Aici puteti sustine si dona pentru HOSPICE Casa Sperantei. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Inot pentru HOSPICE Casa Sperantei la Ultra Swim 2014

  1. Pingback: Semimaraton Gerar 2014 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>