Am alergat cu Ana-Maria Branza de ziua Biancai Paunescu

Alearga de ziua ta ianuarie 2014

Tocmai m-am intors de la aniversarea Biancai Paunescu din cadrul campaniei “Alearga de ziua ta” cu Ana-Maria Branza. Evenimentul s-a desfasurat de la ora 11 in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) si a avut toate ingredientele necesare pentru a fi unul de succes. :)

Au fost peste 200 de participanti, iar scopul a fost unul caritabil. S-au strans din donatii peste 4000 de lei din care vor fi cumparate alimente, materiale, hainute si cele necesare pentru copiii si femeile abandonate de la Orfelinatul de la Valea Plopului.

Vremea a fost superba, ca de primavara, atmosfera minunata, multa distractie si energie pozitiva din plin. Participantii au avut parte de doua alergari de cate o tura sau doua de lac, o tombola cu premii si au primit faimosii magneti cu autograful celei mai bune spadasine a lumii in 2013. ;)

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>