Time Trial Running, Editia a XVII-a

Time Trial Running

Time Trial Running este primul antrenament organizat la care am participat. Am raspuns la invitatia lui Florin Simion pentru editia speciala TTR Elimination organizata pe 15 iunie in Parcul Tineretului. A fost un antrenament inedit de pante pe un traseu solicitant ce a constat din mai multe ture de aproximativ 500 de metri.

Ulterior, am participat la mai multe editii, care au variat intre traseul clasic (doua ture de lac si start individual la 15 secunde) si cel cu pante. Editia a XVII-a se desfasoara pe 22 decembrie la ora 15 si va fi ultima pe anul 2013, iar traseul va fi o combinatie intre cel clasic si cel de pante.

Atmosfera va fi specifica sarbatorilor de iarna, cu voie buna, cadouri la tombola si costume sau accesorii de Craciun. Dupa traditie, fiecare participant va primi si o diploma electronica.

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

One Response to Time Trial Running, Editia a XVII-a

  1. Pingback: Articole scrise in decembrie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>