Legea atractiei – energia sarbatorilor de iarna

In articolul precedent am discutat despre ce urmeaza dupa aplicarea celor patru pasi pentru a folosi legea atractiei, iar tema din aceasta saptamana este energia sarbatorilor de iarna.

Suntem in a doua jumatate a lunii decembrie si sosesc din nou sarbatorile de iarna, o perioada incarcata cu multa energie pozitiva si vibratie inalta. Avem mai multe sarbatori crestine, evenimente astronomice si calendaristice.

O zi importanta din punct de vedere energetic este 21 decembrie. Reprezinta solstitiul de iarna (cea mai scurta zi si inceputul iernii astronomice) in emisfera nordica si solstitiul de vara (cea mai lunga zi si inceputul verii astronomice) in emisfera sudica.

In perioada 25-27 decembrie, sarbatorim cele 3 zile de Craciun. Pe 25 decembrie este Nasterea Domnului Iisus Hristos, una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pe data de 27 decembrie este Sfantul Stefan.

Noaptea dintre 31 decembrie si 1 ianuarie marcheaza trecerea intr-un nou an calendaristic, iar pe 1 ianuarie este Sfantul Vasile. Pe 6 ianuarie este Botezul Domnului, o alta mare sarbatoare crestina si pe 7 ianuarie este Sfantul Ion.

Sarbatorile de iarna reprezinta o perioada de regenerare spirituala. Sufletele se incarca cu energie pozitiva, gandurile si emotiile au o vibratie inalta, iar legea atractiei functioneaza la un nivel ridicat.

Craciun fericit! :D

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

5 Responses to Legea atractiei – energia sarbatorilor de iarna

 1. Pingback: Forest Run Grand Prix Etapa I | Cristian David-Matei

 2. Pingback: Articole scrise in decembrie 2013 | Cristian David-Matei

 3. adi says:

  foarte interesanta afirmatia ta ca “Sarbatorile de iarna reprezinta o perioada de regenerare spirituala…” – adica ce sa inteleg ca sarbatorile au fost instituite, sa zic asa, ca tu si altii sa fiti regenerati spiritual? si …”sufletele se incarca cu energie pozitiva, gandurile si emotiile au o vibratie inalta, iar legea atractiei functioneaza la un nivel ridicat.” – la fel ce sa inteleg ca sufletele se incarca datorita unor sarbatori?… dar, in adevar, aceste toate sarbatori, pana la urma, pentru “cine” au fost facute, sau pentru ca “de cine” sa aminteasca?

 4. adi says:

  Craciunul, e doar o sarbatoare pentru ca sufletele noastre sa se incarce cu energie pozitiva? a cui e sarbatoarea de fapt? cand e ziua ta de nastere, tu sarbatoresti invitatii tai? Daca de Craciun, Iisus Hristos S-a nascut si e ziua Lui, cum de te sarbatoresti pe tine si pe altii si pe Domnul il uiti?

 5. adi says:

  o mica povestioara: ” cica era o familie care a sarbatorit botezul fiului lor si in acea seara au inceput sa soseasca invitati peste invitati si fiecaruia i se lua haina, normal si o duceau intr-o camera…intr-un tarziu, spre dimineata, dupa ce petrecerea s-a cam domolit, dupa multe dansuri si atractii fizice si spirituale unul fata de altul si dupa multe ziceri si schimburi de energii pozitive si vibratii inalte, cineva si-a amintit de sarbatorit si a intrebat de el…au inceput sa-l caute si intr-un final l-au gasit intr-o camera uitata cu toate hainele invitatilor pe el…era mort…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>