Baneasa Trail Race 2013

Pegas alergatorii zapezii

Sambata, 14 decembrie, s-a desfasurat editia a doua a Baneasa Trail Race. Competitia a fost organizata in Padurea Banesa pe o distanta de 10 km si au participat peste 300 de alergatori.

Pe langa proba individuala, a fost si o proba inedita pe echipe (formate din trei baieti si o fata). Pentru mine a fost prima participare la o competitie pe echipe si colegii mei au fost Claudia Petrescu, Daniel Horhogea si George Enescu. :D

Conditiile au fost ideale pentru un eveniment reusit: organizare foarte buna, vreme de primavara, traseu prin padure. Am decis sa alerg fara cronometru (la fel ca la Sky Run) si sa ma orientez dupa modul in care ma simteam.

Primii 7 km au decurs foarte bine si am facut parte dintr-un grup de alergatori experimentati. Apoi, am avut o durere puternica de ficat pe care am reusit sa o depasesc abia pe ultimele sute de metri si cu ultimele puteri am sprintat spre linia de sosire.

Cronometrul oficial a aratat 47:10 (nou record personal oficial), ceea ce insemna un rezultat multumitor. Dupa efort, a urmat rasplata cu vin fiert si o masa la restaurant. Ne-am bucurat de cateva ore petrecute intre prieteni, iar apoi a fost festivitatea de premiere si o tombola cu multe premii. :P

Castigatorii au fost Marius Busca la masculin cu 34:24, Antoanela Manac la feminin cu 43:43 si Happy Tree Friends (Florentina Buga, Emanuel Trandafir, Cristian Lutic, Stefan Oprina) la echipe cu timpul cumulat de 2:35:54. Eu m-am clasat pe locul 88 la general si 84 la masculin, iar echipa a ocupat locul 12 cu 3:16:13.

Felicitari organizatorilor, voluntarilor, fotografilor si concurentilor pentru succesul editiei a doua a Baneasa Trail Race. Deja se anunta ca evenimentul va deveni unul de traditie pentru inceputul sezonului de iarna la alergare. :)

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to Baneasa Trail Race 2013

  1. Pingback: Articole scrise in decembrie 2013 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Retrospectiva si premiile la alergare in 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>