“Alearga de ziua ta!” se muta pe Patinoarul Drumul Taberei

Alearga de ziua ta

Luni, 23 decembrie, de la ora 20, te invit alaturi de mine, prietenii mei si Ana-Maria Branza la aniversarea zilei mele de nastere. Vom petrece printr-o distractie pe gheata la Patinoarul Drumul Taberei. :)

Evenimentul face parte din campania “Alearga de ziua ta!”, care a fost inaugurata pe 24 noiembrie cand Ana-Maria a alergat de ziua ei pentru copiii cu autism. Eu imi dedic aniversarea sustinerii proiectului HOSPICE Casa Sperantei (pentru care am alergat si la Sky Run), asa ca te rog sa nu cheltui banii pe cadouri.

O donatie modica pentru cauza Hospice Casa Sperantei va fi darul tau cel mai de pret. Multumim si gazdelor de la Patinoarul Drumul Taberei care au hotarat ca jumatate din incasarile din bilete si inchirierea patinelor pe timpul evenimentului sa fie donate cauzei alese. :D

Vino sa dam startul sarbatorilor de iarna printr-o actiune caritabila. Vom petrece cateva ore intr-o atmosfera minunata, ne vom distra, vom face miscare si fotografii. Toti participantii vor primi faimosii magneti de frigider cu autograful celei mai bune spadasine a lumii in 2013.

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to “Alearga de ziua ta!” se muta pe Patinoarul Drumul Taberei

  1. Pingback: Forest Run Grand Prix Etapa I | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Articole scrise in decembrie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>