Alerg pe scari pentru HOSPICE Casa Sperantei la Sky Run 2013

Sky Run 2013

Pe 7 decembrie 2013, alerg pe scari pentru HOSPICE Casa Sperantei la Sky Run 2013. Evenimentul se desfasoara in Sky Tower (cea mai inalta cladire din Romania) si datele tehnice sunt: 34 de etaje, 680 de trepte si 119 metri ascensiune.

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la crosurile caritabile la care am participat: Crosul PaduriiCrosul InversCrosul Casiopeea, etc.

M-am alaturat cu entuziasm misiunii HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti. HOSPICE a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.

Pentru mine, alergarea pe scari reprezinta un obicei pe care l-am dezvoltat inca din copilarie. De-atunci am facut antrenamente periodic pentru a-mi imbunatati performantele. Acest eveniment este un pas mai aproape de Empire State Building Run-Up.

Aici puteti sustine si dona pentru HOSPICE Casa Sperantei. Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

4 Responses to Alerg pe scari pentru HOSPICE Casa Sperantei la Sky Run 2013

  1. Felicitari pentru sustinerea unei cauze umanitare :) si mult succes in cursa!

  2. Pingback: Articole scrise in noiembrie 2013 | Cristian David-Matei

  3. Pingback: Am alergat primul meu maraton la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>