Am alergat pe scari pentru Inima Copiilor la Vertical Challenge – Steps for Life Edition

Pregatirea pentru Vertical ChallengeResursele de Energie pentru Vertical Challenge
Sambata, 26 octombrie, am alergat pe scari pentru Inima Copiilor la Vertical Challenge – Steps for Life Edition. Am facut 400 de serii (urcari si coborari a cate 69 de trepte cu 10 m pe verticala si 35 m pe orizontala) care inseamna 27600 de trepte, 4000 m inaltime si 14 km lungime in 6 ore de alergare efectiva si 8 ore in total. :D

A fost un test si un antrenament de succes pentru evenimentul de anul viitor. Vremea a fost excelenta si am avut numerosi sustinatori. Multumiri speciale Nutrilite si XS pentru resursele de energie care mi-au fost de mare ajutor.

Pregatirea si strategia au fost foarte importante. Am abordat alergarea pas cu pas si serie cu serie. Contorizam turele si verificam sa pastrez un ritm optim. Eram foarte concentrat si spuneam in gand rugaciuni si incurajari. Am reusit sa mentin un echilibru spiritual, mental si fizic. :)
Sus la Vertical ChallengeJos la Vertical Challenge
Am folosit metoda divide et impera pentru cele 400 de serii pe care mi le propusesem. Astfel ca le-am impartit intai in serii de cate 100. Apoi am variat intervalele de la 10 la 30 pana am ajuns la 25 de serii.

Primele 100 de serii le-am parcurs rapid si au fost mai mult pentru calibrare. Urmatoarele 100 au fost cele mai dificile si apoi am gasit echilibrul. Ultimele 200 le-am parcurs in intervalele optime de cate 25 si au fost minunate.

La finalul antrenamentului, aveam mai multa energie decat la inceput si mai puteam continua cateva ore. Sunt foarte incantat de modul in care m-am simtit si sunt increzator ca imi pot imbunatati performanta atat ca durata, cat si ca ritm. ;)

Felicitari celorlalti alergatori implicati (Gabriel Solomon, Andrei Gligor, Daniel George Ilinca, Andrei Serbanescu, Florin Ionita, Daniel Horhogea, Florin Bucur, Daniel Cirstoveanu, Cristi Farcas) si multumiri echipei media (Radu Cristi, Cristi Farcas, Paul Bechea, Daniel Maracine, Alex Popa) si sustinatorilor (Oana Badea, Cristina Gligor, etc).

Aici puteti sustine si dona pentru Inima Copiilor. Am incredere ca impreuna putem reusi!

This entry was posted in Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

4 Responses to Am alergat pe scari pentru Inima Copiilor la Vertical Challenge – Steps for Life Edition

  1. Pingback: Articole scrise in octombrie 2013 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Retrospectiva si premiile la alergare in 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>