Crosul “ASAA, alergăm pentru viața unei mame!”

Crosul “ASAA, alergăm pentru viața unei mame!”Crosul “ASAA, alergăm pentru viața unei mame!” a reliefat inca o data spiritul generos al alergatorilor. :)

A fost al treilea eveniment caritabil la care am participat in cateva saptamani, dupa Crosul Padurii si Crosul “Orice pentru Tata”. De data aceasta, scopul a fost strangerea de fonduri pentru mama unei studente.

Locul de desfasurare a fost Parcul Tineretului, iar cursele de 3,5 km si 10,5 km (1 si 3 ture de lac). Eu am alergat impreuna cu Radu la cea de 10,5 km, fiind cea mai lunga distanta pentru el pana acum. ;)

Vremea a fost racoroasa, traseul destul de liber, iar organizarea foarte buna. Deci, conditii optime pentru o alergare reusita.

Noi ne-am simtit minunat si sunt recunoscator ca am contribuit la inca un eveniment care imbina sportul si generozitatea. :D

This entry was posted in Concursuri, Eu, despre mine, Evenimente, Personale, Sport, Timp liber. Bookmark the permalink.

2 Responses to Crosul “ASAA, alergăm pentru viața unei mame!”

  1. Pingback: Articole scrise in iulie 2013 | Cristian David-Matei

  2. Pingback: Retrospectiva si premiile la alergare in 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>