ZF Mobilio Apps and Business Forum

Ziarul Financiar a organizat ZF Mobilio Apps and Business Forum, in perioada 24-25 aprilie, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Evenimentul a fost dedicat exclusiv aplicatiilor mobile si a renuit dezvoltatori de aplicatii, antreprenori, oameni de marketing si vizionari. Au fost dezbatute cele mai importante teme ale momentului din domeniu, sustinute de studii de caz si prezentari aplicate ale vorbitorilor.

Prima zi a fost rezervata aplicatiilor pentru afaceri, pasul cel mare de la dezvoltator la antreprenor. Temele de discutie au cuprins modelul de afacere avantajos pentru dezvoltatori, cea mai avantajoasa piata, promovarea aplicatiilor, directiile in dezvoltarea si consumul aplicatiilor de mobil.

A doua zi a fost dedicata aplicatiilor pentru marci, despre cum poate fi o marca prezenta in randul aplicatiilor. Dezbaterile au inclus importanta strategiei de mobile, promovarea mesajului marcii, categorii de aplicatii si tipuri de reclame pe mobil.

This entry was posted in Conferinte, Marketing, Stiinta. Bookmark the permalink.

One Response to ZF Mobilio Apps and Business Forum

  1. Pingback: Articole scrise in mai 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>