Legea atractiei – pasul 4

Dupa ce am aflat cum sa ne conectam cu ceea ce ne dorim, ajungem si la al patrulea pas al procesului.

Al patrulea pas este definit astfel: “Asteapta, asculta si da voie lucrurilor sa se intample.” Asta presupune sa ne conectam si sa ascultam indrumarea. Inseamna sa urmam ceea ce primim fara ezitare.

Ceea ce avem de facut este sa actionam inspirat, sa ne mentinem vibratia ridicata si sa ne asteptam ca dorinta noastra este pe drumul potrivit. Apoi sa facem un pas inapoi si sa lasam universul sa actioneze. Universul este un organizator minunat. I-am dat o sarcina, i-am trimis energia noastra magnetica, acum ne asezam si-i permitem sa se manifeste.

In continuare, ne mentinem vibratiile ridicate, ramanem inspirati, ascultam si culegem indicii, privim sincronizarea evenimentelor. Daca dorinta noastra nu s-a materializat inca, inseamna pur si simplu ca am simtit ca nu o avem, ca avem sentimente de rezistenta puternice. Sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine, sa le lasam sa curga, pentru ca dorinta nu si-a facut aparitia… inca.

Cel mai inalt obiectiv este sa ne oprim din oscilatia intre vibratiile inalte si joase, dupa care iar inalte si iar joase. Mai intai, sa vedem catre ce transmitem energia. Apoi sa verificam intensitatea fluxului de energie si repetitiile.

In concluzie, sa facem un pas inapoi, sa ne relaxam si sa lasam universul sa actioneze. Universul ne aduce orice ne dorim la momentul potrivit. Legea Atractiei inseamna armonie si concentrare.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

One Response to Legea atractiei – pasul 4

  1. Pingback: Articole scrise in februarie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>