Legea atractiei – pasul 3

In articolul precedent am detaliat al doilea pas si am identificat ceea ce vrem, iar in aceasta saptamana analizam al treilea pas al procesului.

Al treilea pas ne spune: “Intra in sfera simturilor referitoare la ceea ce iti doresti.” Dupa cum am mentionat la pasul anterior, este important sa ne concentram pe modul in care ne simtim si in special pe sentimentele pozitive. De aceea, obiectivul este sa invatam cum sa avem o stare de bine in legatura cu ce nu avem, dar ne dorim.

Noi suntem energie, gandurile sunt energie, sentimentele sunt energie, cuvintele sunt energie, intregul univers este energie. Iar legea atractiei se manifesta prin vibratii ale energiei. Deci, a avea o stare de bine inseamna a avea o vibratie ridicata, incarcata cu sentimente pozitive. De exemplu: recunostinta, apreciere, respect, entuziasm, admiratie, fericire.

Cu cat avem o vibratie mai inalta si cu cat reusim sa o pastram mai mult timp, cu atat atragem mai repede ceea ce ne dorim. Relaxarea si imaginatia ne ajuta sa pastram cat mai vie aceasta vibratie ridicata. Un foarte bune exercitiu este sa ne relaxam si sa ne imaginam ca deja avem ceea ce ne dorim, sa ne implicam cu fiecare simt si sa ne concentram pe ceea ce vedem, auzim, simtim, mirosim, gustam.

Cresterea si mentinerea nivelului de energie sunt procese care aduc rezultate semnificative pe masura ce devin parte din fiinta noastra.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

4 Responses to Legea atractiei – pasul 3

  1. ion says:

    Daca vrei sa ajungi pictor , incepe sa pictezi , mergi la magazinul de pictori si alegeti
    ce acuarele ai vrea sa ai si ce panze, planse , chiar daca nu le cumperi imediat, mergi la expozitii de arte si vezi tablouri celebre, mergi la biblioteca si rasfoieste albumele , citeste despre pictori , vezi documentare despre pictura, cauta pe internet manuale si bloguri si site-uri de pictura , fa-ti blog-ul tau si spune ce iti place despre pictura , incepe simplu cu un creion si cu o foaie si deseneaza …

    Tu ce vrei sa atragi astazi ? :)

  2. Salut,

    Foarte bun comentariul tau. Intr-adevar, micile actiuni duc la mari rezultate. Mai ales cand sunt realizate cu determinare si consecventa.

    De asemenea, intrebarea ta este foarte buna, chiar daca este o capcana. :)

    Eu atrag ceea ce sunt, ceea ce gandesc, ceea ce simt, ceea ce fac. Si atrag dragoste, credinta, familie, generozitate, recunostinta, echilibru, intelepciune, energie.

    Tu ce atragi?

    • matei says:

      “Legea atractiei” este de fapt o metafora mai digerabila , ea explica caracteristicile modului de perceptie al lumii de catre oameni. Toate lucrurile/situatiile etc, sunt in lumea asta insa nu ajungi la ele pentru ca nu le “vezi”.
      Toti facem uz de atentie selectiva (http://www.theinvisiblegorilla.com/videos.html) mai mult sau mai putin constient. In unele cazuri aceasta este benefica in alte cazuri ne face sa ratam informatii importante.

  3. Pingback: Articole scrise in februarie 2013 | Cristian David-Matei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>