Legea atractiei – pasul 2

Dupa ce am analizat primul pas si am identificat ceea ce nu vrem, urmeaza sa trecem la al doilea pas al procesului.

Al doilea pas este definit astfel: “Identifica ceea ce VREI.Primul pas ne-a ajutat sa identificam ceea ce nu vrem si pornind de aici putem identifica ceea ce vrem.

Putem invata sa transformam enunturile de tip “Nu vreau” in enunturi de tip “Vreau“. De exemplu, in loc sa spunem “Nu vreau masina asta“, “Nu vreau sa am datorii“, putem sa inlocuim cu “Vreau o masina de teren albastra“, “Vreau sa castig 2000 lei pe luna“. De asemenea, este foarte important sa fim cat mai exacti despre ceea ce vrem si sa descriem cu detalii cat mai precise.

Exista doua aspecte de luat in considerare in aceasta etapa. Primul este faptul ca nu avem ceea ce ne dorim si ne provocam sentimente negative, iar al doilea este ca atunci cand avem un lucru nu il mai vrem.

Solutia este sa ne schimbam directia de concentrare de la ceea ce ne dorim la modul in care ne simtim. Atunci cand avem sentimente negative, primim stegulete rosii, iar atunci cand avem sentimente pozitive, primim stegulete verzi. Ideea este sa observam ce tip de stegulete primim si sa ne concentram asupra celor verzi.

Acesta este al treilea pas despre care discutam in articolul urmator.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

One Response to Legea atractiei – pasul 2

  1. Rayssa says:

    am ajuns pe acest blog cu totul intamplator. Andreea scria pe Facebook desrpe ultima carte a lui Dragos Argesanu. Acum multi ani i’am luat coordonatele de contact dintr’o publicatie de psihologie intrucat eram foarte atrasa de hipnoza.Eu sunt un outsider, sunt un om de rand care doar tangential, pasiv a aflat cate ceva desrpe reiki si a.m.dRecunosc ca sunt la o varsta cand caut sa ma inteleg, ma caut, sub toate aspectele.Dar sunt o tematoare de felul meu.Mi-amintesc ca atunci Dragos mi-a dat sa citesc niste carti mult prea grele pentru ce imi doream eu sa insusesc in rest a avut asupra mea 1 efect magnetic, ciudat.Intr-o zi facebook mi-a sugerat sa il adaug in lista mea de prieteni, trecusera cel putin 7 8 ani de cand fusesem la el insa mi s-a aprins beculetul instantaneu ca mai luasem contact cu el. Am aflat astfel ca in ceea ce faceti voi a evoluat, progresat ff mult.Dar eu sunt 1 ouusider. Tatonez de pe margine terenul, citesc articole, stiu ca imi doresc ceva fara a sti exact ce, stiu ca nu imi propun sa ma dedic pina la a atinge nivelul vostru de performanta dar mi-as dori sa intru in contact cu.Am citit comentariile de mai sus .. multa conflictualitate unde te-ai astepta sa gasesti pacea .. pe care eventual o cauti.Sunt convinsa ca in spatele nivelului tau spiritual este foarte multa munca si ca tariful afisat este un pret corect pentru ceea ce oferi Andreea,dar eu, de exemplu, sunt neincrezatoare nu in tine, in general cu privire la rezultatul spiritual si daca in mod normal as vrea sa incerc, din start am taiat de pe lista ceva ce poate mi-as fi dorit sa incerc,multe dintre noi avem rate la banca, copii de intretinut etc., presupun ca e necesara minim 1 sedinta/sapt. x 200 ron = 800 ron/ luna din bugetul familiei, presupun in acest caz ca te adresezi exclusiv unor persoane cu venituri mai mult decat consistente,eu, la randul meu muncesc ff mult pentru venitul pe care il realizez si cantaresc atent fiecare banut alocat, daca la coafor stiu exact cum trebuie sa imi iasa parul, daca as incerca de exemplu sa solicit serviciile unui consilier in indrumare spirituala etc. nu stiu in ce masura acel ban este sau nu bine investit,sunt 0 la capitolul asta desi plina de intentii bune, ca sa se vada 1 rezultat sesizabil la o pers. ca mine presupun ca ar fi necesare multe sedinte si un buget pe masura,ceea ce tot ma straduiesc sa fac sa rezulte din cele expuse mai sus este ca rezultatul depinde foarte mult si de materialul asistatului si ca poate ar fi multi doritori sa vi se alature insa1. cand o persoana e 0 si i se vorbeste in limbaj abstract, nu va face altceva decat sa se sperie2. nu oricine isi permite .. desi poate resimte nevoia de a incerca,nu spun sa va oferiti serviciile gratis dar macar la niste tarife accesibile si pentru omul de rand sau sa oferiti o grila de tarife crescatoare, sedinte initale de x ron iar pe masura ce se remarca o imbunatatire etc. cresteti exponential la y ron ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>