Legea atractiei – cum o folosim?

Dupa ce am discutat despre beneficiile pe care ni le aduce legea atractiei, in aceasta saptamana analizam cum o folosim pentru a obtine ceea ce ne dorim.

In cartea “Viata nu asteapta… Trezeste-te!“, Lynn Grabhorn descrie modul in care putem folosi legea atractiei in beneficiul nostru. Ea prezinta un proces in patru pasi pentru a atrage ceea ce ne dorim.

Ea subliniaza doua aspecte foare importante despre legea atractiei. In primul rand, gandurile noastre atrag ceea ce se intampla in viata noastra. In al doilea rand, intensitatea emotiilor care insotesc gandurile determina ceea ce atragem.

De exemplu, daca ne gandim ca vrem sa ne schimbam masina si ne imaginam conducand-o, vom reusi. Daca in schimb ne spunem ca nu mai vrem masina pe care o avem, o vom avea in continuare.

Concluzia imi place foarte mult si o citez: “Ceea ce ajunge la noi nu are nicio legatura cu ceea ce facem fizic, cu cat de merituosi suntem, cu cat de buni suntem sau cu destinul pe care l-am putea avea. Are legatura doar cu modul in care vibram. Ceea ce inseamna sentimente. Dar si atractie. Punct.

Iar cei patru pasi pentru a folosi legea atractiei sunt:

  1. Identifica ceea ce NU VREI.
  2. Pornind de aici, identifica ceea ce VREI.
  3. Intra in sfera simturilor referitoare la ceea ce iti doresti.
  4. Asteapta, asculta si da voie lucrurilor sa se intample.

Despre fiecare in parte vom detalia in articolele urmatoare.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>