Legea atractiei – beneficii

In articolul precedent am evidentiat ce este legea atractiei, iar in aceasta saptamana analizam beneficiile pe care ni le ofera si cum o putem valorifica.

Beneficiile pe care ni le aduce legea atractiei sunt nenumarate, cu ajutorul ei putand sa ne indeplinim orice obiectiv. Dupa cum scria Napoleon Hill: “Tot ceea ce mintea unui om poate concepe si crede, poate realiza.

Principalul beneficiu pe care ni-l ofera este ca functioneaza cu o precizie si eficacitate uimitoare. Este precum vanzatorul din magazin sau ca geniul din lampa lui Aladdin. Ne da exact ceea ce cerem. Asa cum a spus Iisus: “Cere si ti se va da“. Prin urmare, este foarte important sa stim cu exactitate ceea ce vrem si sa cerem fiind convinsi ca primim.

Un alt beneficiu pe care il avem este ca ne putem schimba si imbunatati vibratiile pe care le emitem prin gandurile, sentimentele si actiunile noastre. Astfel, vibratiile pe care le emitem atrag vibratii de aceeasi frecventa si se multiplica. De aceea, este important sa ne pastram concentrarea si sa mentinem energia pozitiva.

Merita sa avem in atentie ca 90% din activitatea mintii noastre este inconstienta si 10% constienta. In consecinta, cunoasterea interioara foarte buna si folosirea valorilor interioare ca busola ne cresc puterea de atractie.

Legea atractiei functioneaza in beneficiul nostru cand gandurile, sentimentele si actiunile noastre sunt in armonie cu valorile noastre interioare.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Legea atractiei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>