PASI URIASI – 232

Daca nu reusim sa ne controlam metodele de evaluare, putem ajunge sa ne indoim de capacitatile noastre. Imagineaza-ti ca joci tenis si n-ai servit prea grozav. Cel mai adesea oamenii generalizeaza in mod demobilizator: “Ce serviciu infect!”, ba, mai rau: “Noroc ca n-a fost un meci pe viata si pe moarte.” Nu te lasa prins in acest cerc infernal al autoinfrangerii.

Identifica inca din acest moment cel putin un incident pe care l-ai exagerat in mod negativ. A fost in cazul unei relatii afective? Referitor la o performanta profesionala? La calitatile tale fizice? Hotaraste-te ca din aceasta clipa sa renunti la acest stereotip. Striga: “Anulat!” de fiecare data cand simti ca poate sa reapara. Nu-l mai baga in seama si concentreaza-te asupra a ceea ce vrei sa reusesti. Observa schimbarile imediate care se produc.”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>