De la idee la bani

Cartea “De la idee la bani”, scrisa de Napoleon Hill, este una din cartile de referinta pentru dezvoltare personala. Ofera o solutie simpla in 13 pasi prin care putem ajunge de la o idee pe care o avem la banii pe care ii vrem. De la prima publicare din 1937, cartea s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare, ajutand oamenii sa se imbogateasca si sa atinga succesul.

Napoleon Hill ne impartaseste secretul imbogatirii pe care l-a primit de la scotianul Andrew Carnegie si “De la idee la bani” ne dezvaluie Secretul si ofera Planul. Planul contine 13 pasi simpli catre imbogatire: Dorinta, Credinta, Autosugestia, Cunostintele Specializate, Imaginatia, Planificarea Organizata, Hotararea, Perseverenta, Puterea Mintilor Superioare, Misterul Transferului Energiei Sexuale, Subconstientul, Creierul, Al Saselea Simt.

Editia imbunatatita a cartii cuprinde si Manualul Cititorului, care reprezinta un ghid pentru parcurgerea cu atentie a informatiilor si pentru valorificarea la maxim a continutului.

Eu citesc pentru a doua oara cartea “De la idee la bani” pentru a ma ajuta sa-mi consolidez tiparele mentale pentru imbogatire.

This entry was posted in De la idee la bani, Dezvoltare personala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>