PASI URIASI – Introducere

“Draga Cititorule,

Bine ai venit! Stiu ca indiferent cine ai fi si oricate succese ai avut deja in viata si cu oricate situatii dificile te confrunti inca, iti doresti sa obtii rezultate si de aceea ai ajuns la aceasta carte. La randul meu, fiind un calator in acest extraordinar voiaj caruia ii mai spunem si viata, salut hotararea si dorinta ta de implicare. Iti promit ca daca “vei merge pana la capat” alaturi de mine, consultand paginile ce urmeaza, vei fi rasplatit cu mult peste asteptari.

Pasi uriasi se bazeaza pe cele mai interesante intrumente, tehnici, principii si strategii pe care le-am prezentat in best-seller-ul meu nr. 1, Descopera forta din tine. Atunci cand am scris Pasi uriasi am avut in gand un dublu scop: mai intai sa fie o sursa de inspiratie si in al doilea rand sa-ti canalizeze energia spre rezultate palpabile, ca urmare a unor actiuni simple dar permanente. Aceste surse de inspiratie zilnica, precum si micile schimbari care le vor urma, te vor ajuta sa faci pasi uriasi pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.

Ghidul de fata este conceput in asa fel incat sa iti gasesti timp, chiar daca ai o viata extrem de incarcata, sa transformi aceste filozofii, strategii si tehnici in mici pilule pe care sa le poti asimila in doar cateva minute zilnic. Ele te pot ajuta de la simpla sugestie de a lua o hotarare – un pas important privind o schimbare in viata ta – pana la lucruri mai concrete, fiind instrumente specifice, exacte, care pot imbunatati calitatea relatiilor tale, a situatiei tale financiare, a sanatatii, a vietii tale intime.

Foloseste Pasi uriasi ca sursa de inspiratie, dar si de actiune, aplicand ceea ce functioneaza cel mai bine in cazul tau – fie citind-o in ordinea fireasca (abordarea ideala), fie sarind de la un capitol la altul si alegand pasajele care te intereseaza cel mai mult. Scopul meu este sa te ajut sa obtii rezultate maxime, cu o investitie de timp minima – furnizandu-ti totusi suficiente informatii ce pot fi utilizate de-a lungul unui an intreg.

Mai ales te invit si te provoc sa actionezi imediat chiar din momentul in care ai inceput sa citesti. Caci, la urma urmelor, la ce foloseste inspiratia daca nu este sustinuta de fapta?

Iti multumesc pentru darul pe care mi l-ai facut, ingaduindu-mi sa-ti impartasesc aceste solutii. Sper sa descoperi ceva in aceste pagini – fie ca este vorba de o singura fraza, de un gand mobilizator sau de o idee mareata – care te va putea influenta in vreun fel. Daca va fi asa, sunt cu adevarat norocos.

Astept cu nerabdare sa te intalnesc candva, personal. Pana atunci, nu uita, traieste cu pasiune!

ANTHONY ROBBINS”

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>