PASI URIASI – 3

“Cine ar fi crezut ca prin convingerile sale, un om pasnic si modest – avocat de meserie si pacifist din principiu – va avea puterea sa rastoarne un vast imperiu? Si totusi, Mahatma Gandhi si hotararea sa, precum si credinta in non-violenta ca mijloc de sprijinire a poporului indian in recastigarea controlului asupra tarii au determinat un neasteptat sir de evenimente.

Constientizeaza puterea unei decizii unice imediate cu toata convingerea. Secretul consta in afirmarea publica a unei implicari atat de puternice, incat sa nu mai existe cale de intoarcere. Desi multi au crezut ca visul lui Gandhi este unul imposibil, el i s-a daruit cu atata convingere, incat hotararea sa s-a transformat intr-o realitate incontestabila.

Ce poti face la randul tau, atunci cand te implici cu aceeasi pasiune si convingere in crearea unei situatii unice, cu mari transformari?

- preluare din cartea “PASI URIASI”, de Anthony Robbins

This entry was posted in Dezvoltare personala, PASI URIASI. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>