Reguli pentru o viata mai buna (4-6)

A patra regulapentru o viata mai buna: Rasplateste-ti orele indelungate de munca si efort inconjurandu-te de familie. Cultiva dragostea cu atentie, aducandu-ti aminte ca nevoia cea mai mare a copiilor tai nu e reprezentata de critici, ci de modele, iar progresul tau se va accelera daca te straduiesti continuu sa le arati latura ta cea mai buna. Chiar daca ai dat gres in ochii lumii intregi, daca ai o familie iubitoare, ai obtinut succesul.

A cincea regulapentru o viata mai buna: Cladeste ziua aceasta pe temelia unor ganduri placute. Nu te ingrijora de faptul ca imperfectiunile ar putea sa-ti impiedice progresul. Adu-ti aminte, ori de cate ori este necesar, ca esti o creatura a lui Dumnezeu si ca ai puterea de a implini orice vis cultivand ganduri inalte. Poti zbura atunci cand hotarasti ca poti s-o faci. Nu te considera niciodata infrant. Viziunea inimii sa fie proiectul vietii tale. Zambeste!

A sasea regulapentru o viata mai buna: Faptele tale sa vorbeasca intotdeauna in locul tau, dar fii pregatit pentru capcanele falsei mandrii si ale vanitatii, care pot sa-ti stopeze progresul. Data viitoare cand esti tentat sa te impaunezi, introdu pumnul intr-o galeata plina cu apa, iar cand il scoti, golul care ramane iti va da o masura corecta cu privire la importanta ta.

This entry was posted in Comunicare, Dezvoltare personala, Educatie, O viata mai buna. Bookmark the permalink.

One Response to Reguli pentru o viata mai buna (4-6)

  1. Saurooon says:

    I have already seen it somethere…
    Saurooon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>