Reguli pentru o viata mai buna (1-3)

Prima regulapentru o viata mai buna: Socoteste-ti binecuvantarile. Dupa ce iti dai seama cat de valoros esti si cat de multe ai realizat, zambetul se intoarce, soarele apare pe cer, muzica rasuna, iar in cele din urma vei putea ajunge la viata pe care Dumnezeu ti-a harazit-o… cu dar, putere, curaj si incredere.

A doua regulapentru o viata mai buna: Astazi, si in fiecare zi, fa mai mult decat esti platit sa faci. Victoria va fi pe jumatate castigata atunci cand vei invata secretul de a depune, in tot ce faci, mai mult efort decat se asteapta de la tine. Fii atat de valoros in munca ta, incat, in cele din urma, sa ajungi de neinlocuit. Exercita-ti privilegiul de a merge inca un kilometru si bucura-te de toate recompensele pe care le primesti. Le meriti!

A treia regulapentru o viata mai buna: Ori de cate ori faci o greseala sau esti doborat de viata, nu privi inapoi multa vreme. Greselile sunt o modalitate a vietii de a te invata. Capacitatea de a gresi este inseparabila de aceea de a-ti atinge scopurile. Nimeni nu le atinge pe toate, iar esecurile, atunci cand apar, reprezinta o parte a evolutiei tale. Descotoroseste-te de greseli. Cum iti vei recunoaste limitele fara un esec ocazional? Nu renunta niciodata. Va veni si randul tau.

This entry was posted in Comunicare, Dezvoltare personala, Educatie, O viata mai buna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>