EuroMUN 2008

In perioada 17-20 aprilie 2008, am participat la conferinta internationala Model Natiunile Unite – EuroMUN, organizata in Maastricht, Olanda. Modelul International Natiunile Unite din Maastricht este primul eveniment de acest fel organizat in aceasta localitate istorica.

La conferinta au participat aproximativ 400 de tineri din 30 de tari, impartiti in 10 comitete cu diverse teme de dezbatere. In fiecare comitet participanti erau delegati reprezentand diferite tari, ONG-uri sau organizatii internationale. Din Romania, am fost 5 delegati, 3 dintre noi reprezentand Germania, unul Croatia si unul Camerunul.

Cele 4 zile petrecute in Maastricht au fost foarte placute, am avut parte de dezbateri interesante, ne-am intalnit cativa din vechii prieteni si ne-am facut altii noi. Pentru majoritatea dintre noi a fost a 3-a conferinta MUN si a 2-a internationala, dupa cele de anul trecut din Bucuresti si Viena si cu siguranta ne vom imbogati experienta si in viitor.

This entry was posted in Conferinte, Organizatii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>