Week-End Seminar

In week-end-ul trecut am participat la un eveniment extraordinar desfasurat la Sala Polivalenta. A fost un seminar motivational, cu un invitat special din America – Mike Wilson, care a avut 4 sesiuni (vineri seara, sambata dimineata, sambata seara si duminica dimineata) si a adunat aproximativ 7000 de oameni. Evenimentul a fost organizat de Network TwentyOne si a adunat numerosi oameni de afaceri de succes din Romania si din strainatate.

Atmosfera a fost incendiara, plina de sensibilitate, relaxare, energie si voie buna, un adevarat vulcan emotional care sunt convins ca a miscat pe toti cei prezenti. Cele 15 ore au oferit o imagine larga asupra a ceea ce inseamna libertate, independenta, incredere, succes si dragoste, un alt mod de viata si de gandire. Este un mediu excelent unde poti sa visezi si sa-ti vezi visurile devenite realitate, unde esti inconjurat de oameni cu dorinta de viata si cu inimi mari.

A fost al doilea Week-End Seminar la care am participat, primul fiind anul trecut in Octombrie, iar urmatorul va fi in perioada 11-13 iulie la Budapesta.

This entry was posted in Afaceri, Comunicare, Conferinte, Dezvoltare personala, Divertisment, Educatie, Informatii, Leadership, Marketing, Organizatii, Personale, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>