Salonul National de Psihologie

In perioada 8-11 noiembrie 2007, la Sala Palatului, se desfasoara editia a 2-a a Salonului National de Psihologie. Evenimentul este organizat de Revista “Psihologia Azi”, in colaborare cu Departamentul de Psihologie al Academiei Romane si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Programul cuprinde numeroase workshop-uri si prezentari, atractia principala fiind workshop-ul sustinut de Bruno Medicina – Fire-walking: Mersul pe carbuni incinsi!

Expozantii fac parte din categorii variate: librarii, educatie, instruire, training, formare profesionala, dezvoltare personala, psihoterapie, consiliere psihologica, resurse umane, testari si evaluari psihologice.

De asemenea, sunt locatii speciale precum: Centrul de Explorare a Visurilor, Centrul de Testari Psihologice, Centrul de Evaluare si Art-Terapie pentru copii, Centrul de Consiliere Psihologica, Centrul de Expertiza Grafologica, Bursa Locurilor de Munca pentru psihologi.

Mai multe detalii aici.

This entry was posted in Educatie, Evenimente, Psihologie. Bookmark the permalink.

One Response to Salonul National de Psihologie

  1. adrian says:

    Buna ziua.
    Daca va intereseaza efectul placebo, daca doriti sa stiti mai multe, daca aveti intrebari referitor la acest subiect sau daca doriti sa ne impartasiti din cunostintele sau experienta dvs. va astept sa va alaturati grupului.

    Va multumesc.

    Adrian

    Efect_Placebo
    http://groups.yahoo.com/group/Efect_Placebo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>