Fire-walking

Duminica seara s-a incheiat Studentiada cu un eveniment special – seminarul sustinut de Bruno Medicina, Fire-walking: Mersul pe carbuni incinsi!

Seminarul a constat dintr-un training de cateva ore pentru pregatirea mentala a punctului culminant – mersul efectiv pe carbunii incinsi. Training-ul a avut un efect foarte puternic de motivare si de crestere a increderii – si cei mai tematori reusind sa treaca fara probleme.

Totul a decurs conform planului, toti ajungand in siguranta in partea cealalta a covorului de carbuni. Dupa aceasta experienta incredibila, pe fata fiecaruia se citea un sentiment de incredere si de victorie.

Pentru mine a fost ceva extraordinar. Trainingul a fost foarte motivant si rezultatul a fost unul deosebit. Desi simteam caldura ridicata, am mers pana la jumatatea covorului de carbuni (care avea aproximativ 7 metri) fara probleme si atunci a fost un moment de indoiala. In acel moment am simtit o piscatura in talpa piciorului stang si imediat mi-a disparut indoiala, am continuat drumul si am ajuns cu bine la capat.

Senzatia de dupa este greu de descris in cuvinte. Am resimtit un fel de eliberare totala si o incredere puternica. Acest exercitiu de depasire a barierelor fizice inlatura bariere mai pronuntate, cele mentale, dandu-i posibilitatea inconstientului sa se manifeste mai liber si mai usor.

This entry was posted in Dezvoltare personala, Eu, despre mine, Evenimente, NLP, Psihologie, Timp liber. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>