Enigme la examene

Astazi mi s-a confirmat inca o data teoria referitoare la examene. Si anume ca nu conteaza prea mult cat inveti, cat stii sau cat de bine rezolvi subiectele, ci conteaza in primul rand metoda de evaluare.

Asa se poate explica cum am luat o nota dubla stiind la jumatate si facand aproximativ la fel in examen. La prima evaluare nu am trecut, iar la cea de-a doua am luat 8. Si asta in conditiile in care subiectele au fost asemanatoare (date de acelasi prof), fiind corectate insa de altul.

Materia cu pricina este Teoria Sistemelor (cunoscuta sub numele de TS pentru politehnisti), una din clasicele resurse de restantieri si spaima pentru studenti. Cu siguranta o sa ramana socat proful nostru cand o sa vada note asa mari, mai ales luate de cei pe care-i considera ca “nu stiu nimic”.

Oricum, nota aceasta incheie triumfal ciclul de materii teoretice, care reprezinta obstacolul viitorului inginer. Practic, diploma este ca si asigurata dupa promovarea lor. Pot sa ma bucur linistit acum de ultimii 2 ani de facultate.

This entry was posted in Educatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>