Educatia de pana acum

Cei 12 ani de scoala i-am facut la Colegiul National “Mircea cel Batran” (Liceul Teoretic “Mircea cel Batran”, pana in 1999). In liceu am fost la o clasa cu profil matematica-informatica, obtinand la absolvire si un atestat profesional in informatica.

Din 2004 sunt student la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii “Politehnica” din Bucuresti, specializarea Calculatoare. In iulie 2005, am participat la Scoala de Vara “Korea Internet Volunteers”, organizata de Universitatea “Politehnica” din Bucuresti (unde am facut cursuri de Programare Orientata pe Obiecte si Administrare Linux) si la un curs de franceza generala la Institutul Francez din Bucuresti. In august 2005, am participat la Scoala de Vara “Romania Europeana”.

In anul universitar 2005-2006, am urmat Cursul de Turism si din 2005 pana in prezent fac modulul pedagogic, ambele la Universitatea “Politehnica” din Bucuresti. In vara anului acesta am participat la Scoala de Vara “HR Club Next Generation” si am inceput formarea de NLP Practicioner. Tot anul acesta m-am inscris si la a doua facultate: Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americana din Bucuresti.

This entry was posted in Educatie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Educatia de pana acum

  1. Wonderful facts, several thanks towards author. It is incomprehensible to me now, but in standard, the usefulness and significance is overwhelming. Thanks once more and very good luck!

  2. un post foarte interesant, ma bucur ca ti-am gasit blogul pe google , chiar tiam dat si subscription ,ar trebui sa scrii mai des , astept cu nerabdare noi posturi din partea ta ,thanks, si keep up the good work

  3. admin says:

    Cu placere!

    Te invit sa-mi vizitezi blogul mai des si sa citesti articolele si din celelalte categorii. Eu scriu cel putin un articol zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>