Cursul universitar de turism

Cursul universitar de turism se desfasoara in fiecare an in Universitatea “Politehnica” din Bucuresti si este sustinut de domnul profesor Teodor Uscatu. Acum 2 ani am vazut si eu afisul, mi s-a parut interesant si am decis sa particip. Am fost de-a dreptul fascinat de modul de desfasurare si a fost printre putinele cursuri la care m-am dus cu placere de fiecare data.

Este un curs foarte bine organizat, avand atat o parte teoretica, cat si una practica. Partea teoretica ofera detalii referitoare la documentele si actele necesare desfasurarii activitatii de ghid turistic, rolul si sarcina ghidului, zone turistice de mare interes din Romania, Bucurestiul din punct de vedere turistic, pregatirea momentelor festive, prevenirea accidentelor si acordarea primului ajutor.

Din activitatile practice, eu am participat la 3 dintre ele: Turul Bucurestiului (o zi), Turul fostelor capitale ale Tarii Romanesti (2 zile) si Turul Romaniei (o saptamana). Toate aceste aplicatii ofera informatii despre principalele obiective turistice, deschizand astfel o perspectiva pentru viitorii ghizi. Au fost o experienta extraordinara si le recomand tuturor celor care vor sa cunoasca frumusetile Romaniei!

Site-ul oficial al cursului: www.romaniadevis.ro.

This entry was posted in Educatie, Turism. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>